Середа, 01.05.2024, 12:34
Вітаю Вас Гость | RSS

Науково-технічній відділ Іршавського райЦПР

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 20 » Виставка-конкурс «Знай і люби свій рідний край»
23:31
Виставка-конкурс «Знай і люби свій рідний край»

     З часом змінюється побут українців, звичаї, прикраси. Та дуже добре, що давні традиції в оздобленні сучасних осель не забувають і в наш час. Тому з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнів, пропаганди та популяризації художньо-естетичного напрямку у  приміщенні Іршавського РБДТ було проведено виставку-конкурс «Знай і люби свій рідний край». У якій активну участь прийняли вихованці та керівники Іршавської станції юних техніків за такими  розділами: декоративно-ужиткове мистецтво, гончарство, кераміка, в’язання, художня вишивка, вироби з природних матеріалів.

     Відповідно до умов конкурсу з врахуванням відповідності традицій щодо форм, пластики, колориту робіт, оригінальності їх задуму, органічного поєднання національних традицій та сучасних тенденцій, формотворення високим рівнем виконання характеризувались конкурсні роботи таких вихованців райСЮТ:

- Калинич Марії, вихованки гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» за роботу «Рожева фантазія», кер. Ажипа Н.Й., (І-місце).

- Галас Нелі, Галас Яни, вихованок гуртка «Художня обробка деревини» за роботу «А мати вишивала рушники, думками і українськими піснями», кер. Горзов О.В. , (І-місце).

- Попович Ірини, вихованки гуртка «Художня обробка деревини» за роботу «Вишивана сумочка», кер. Горзов О.В. , (І-місце).

- Порташ Іванни, Сочка Богдани, вихованок гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» за роботу «Маківка», кер. Ажипа Н.Й., (І-місце).

- Бажів Олександри, Станко Ніколетти, вихованок гуртка «Народна творчість»  за роботу «Моя країна- Україна», кер. Копа М.М., (І-місце).

-  Вашкеби Андріани, вихованки гуртка «Народна творчість»  за роботу «Рожева ніжність», кер. Копа М.М., (І-місце).

- Широких Діани, вихованки гуртка «ПТМ»  за роботу «Слон Циркач», кер. ЛивдарС.І., (І-місце).

- Костянинця Андрія, вихованця  гуртка «Виготовлення сувенірів»  за роботу «Киця прокидається…», кер.Костянинець М.О., (І-місце).

-Сивуля Нелі, вихованки  гуртка «Оригамі»  за роботу «Герб України», кер. ФечкаС.І., (І-місце).

- Попович Ганни, Кукуль Надії, вихованок гуртка «Виготовлення сувенірів»  за роботу «Казковий світ у банці», кер. Дорчинець М.І., (І-місце).

- Балега Діани, вихованок гуртка «Виготовлення сувенірів»  за роботу «Казковий світ у банці», кер. Дорчинець М.І., (І-місце).

         - Котубей Дарини, вихованки гуртка «Народна творчість» за роботу «Зачарована долина», кер. Маргіта Т.І., (І-місце).

- Старости Каріни, Лях Інни, вихованок гуртка «Виготовлення сувенірів»  за роботу «Ванюша та Павлуша», кер. Староста Т.П.,(ІІ-місце).

- Роман Ярослави, Попович Каріни, вихованок гуртка «Виготовлення сувенірів» за роботу «Казка старого млина», кер.Троян Н.П.(ІІ-місце).

- Савко Андріани, вихованки секції МАН «Юні мовознавці»  за роботу «Герб Зейканів», кер. Савко Л.С.,(ІІ-місце).

-Кукла Юлії, вихованки гуртка «Прикладні мистецтва» за роботу «Корабель мрії», кер. Ісак Н.Ю.,(ІІІ-місце).

Вітаємо переможців, бажаємо їм успіхів у обласному етапі.

Переглядів: 720 | Додав: Phobos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024