Неділя, 28.04.2024, 23:41
Вітаю Вас Гость | RSS

Науково-технічній відділ Іршавського райЦПР

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 18 » Хороші починання
12:15
Хороші починання
       
        Нещодавно при нашій школі почав працювати гурток журналістики. В сучасності, хто володіє інформацією, той володіє світом, а журналісти, якраз і є тими людьми за допомогою яких суспільство дізнається про найрізноманітніші події які відбуваються на планеті, тож щоб хоч трохи наблизитися до тих людей які щодня з екранів телевізорів, з радіо і не тільки інформують нас про події які відбуваються у світі ми вирішили записатися в гурток журналістики. Кожного з нас вступити в нього спонукали свої причини: когось бажання стати акулою пера, розкривати шкільні таємниці широкому загалу, когось мрія бути більш вагомим в учнівському житті, адже журналісти ніколи не лишаються осторонь цікавих подій, когось потреба у здобутті нових знань, які можуть знадобитися в майбутній професії, але об’єднує всіх бажання займатися цікавою справою, яка приносить задоволення.

  

        Хоча наші заняття продовжуються трохи менше двох місяців ми вже багато чого цікавого і корисного дізналися: вивчили ази журналістики, історію її виникнення, основні жанри, усвідомили ніскільки важливою є культура спілкування та журналістська етика, знаємо яке важливе значення має імідж журналіста, культура поведінки та професійні навички. На заняттях гуртка ми уже спробували писати свої перші журналістські твори,готувати їх до друку, вчилися оформлювати газету. Працювали над титульним листком, підбирали теми і збирали матеріали. Робота в гуртку є дуже цікава і весела.
        У наших планах здобуття ще більш ґрунтовних знань у галузі журналістики, а з початком нового семестру ми хочемо видавати шкільну газету в якій змогли б для великої аудиторії показати свої знання і здібності.
                                                                      Учні гуртка журналістики
                                                                      при Імстичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
                                                                      керівник Чонговай Г.П.
Переглядів: 706 | Додав: Phobos | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024