П`ятниця, 03.05.2024, 19:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Науково-технічній відділ Іршавського райЦПР

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 9 » Підведено підсумки атестації педпрацівників Іршавської райСЮТ
15:29
Підведено підсумки атестації педпрацівників Іршавської райСЮТ

Згідно наказу про підсумки атестації педпрацівників Іршавської райСЮТ проатестовано семеро керівників гуртків. Протягом навчального року  педпрацівниками проведені відкриті заняття гуртків, підготовлені папки з атестаційними матеріалами. Особливу увагу заслуговують заняття Ковач Наталії Василівни та Туряниці Світлани Михайлівни, керівників гуртків при Приборжавській  ЗОШ І-ІІІ ст..

           Ковач Наталія Василівна працює керівником гуртка «Умілі руки» при Приборжавській  ЗОШ І-ІІІ ст. з 2008 року. За час її роботи зріс рівень майстерності. Вона вміло  застосовує свої теоретичні знання в практичній гуртковій діяльності, проявляє високий рівень професіоналізму, ініціативи, творчості, здібний організатор творчого колективу. 14 березня  члени атестаційної комісії та керівники гуртків художньо-естетичного напрямку були присутні на відкритому занятті Наталії Василівни на тему: «Весна – символ пробудження природи. Аплікація з кольорового паперу першої весняної квітки – пролісок». Метою заняття було ознайомити гуртківців з ознаками весни, закріпити та поглибити знання вихованців  про природу рідного краю (весняні квіти), розширити знання про різні види образотворчої діяльності, закріпити вміння працювати з різними матеріалами, виховуючи бережливе ставлення до природи, вчити виготовляти квіти з паперу. Вихованці гуртка  (учні 2-го класу)  вразили всіх присутніх своїм артистизмом, співом,  декламуванням віршів та практичними навичками при роботі з папером. Всі присутні  залишили заняття у піднесеному, весняному настрої з масою позитивних вражень та емоцій.

Туряниця  Світлана Михайлівна працює керівником гуртка «Умілі руки» з 2007 року. За час роботи зріс її фаховий рівень. Вона постійно працює над собою, опрацьовуючи різну літературу, вибирає раціональне зерно, творчо узагальнює і вміло використовує на практиці все, що забезпечує активну діяльність вихованців на заняттях. Завжди в творчому пошуку та творчому зростанні. Їй властива інноваційна культура, вміння залучати до співпраці батьків, громадськість. Ігровий метод вдало застосовує на різних етапах заняття в залежності від теми. Переконатись у майстерності Світлани Михайлівни  ми змогли відвідавши відкрите заняття  на тему «Виготовлення веселого восьминога». Метою заняття було ознайомити гуртківців з різними видами тварин, що проживають у водоймах, з видами  та властивостями паперу, виховувати бережливе ставлення до природи, вчити виготовляти веселого восьминога. На занятті використано різні види робіт: ігри, кросворд, загадки. Під час практичної роботи звучала вдало підібрана музика.

 Заняття приємно всіх вразило, то ж побажаймо керівникам і гуртківцям творчих успіхів.

 

Переглядів: 1140 | Додав: Phobos | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024