Неділя, 28.04.2024, 22:42
Вітаю Вас Гость | RSS

Науково-технічній відділ Іршавського райЦПР

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

наш психолог

Головна » 2014 » Грудень » 5 » Психолог Іршавської райСЮТ
09:39
Психолог Іршавської райСЮТ

Практичний психолог Іршавської районної станції юних техніків у своїй роботі керується Етичним кодексом психолога, планує та організовує свою роботу відповідно до нормативів витрат часу на основні види роботи психолога. Працює з дітьми зі  шкіл Іршавського району та будує свою діяльність на основі доброзичливості, довіри у тісній співпраці з усіма учасниками  навчально-виховного процесу. Практичний психолог у своїй роботі дотримується педагогічної етики, поважає гідність дитини, захищає її від будь-яких форм фізичного та психологічного насильства. Пропагує здоровий спосіб життя, підвищує рівень психологічних знань педагогічних працівників, дітей та батьків. Також проводить різні методики на особливості розвитку особистості, психічних процесів та функціональних станів, на дослідження психологічних особливостей дитини та пізнавальної сфери учнів: уваги, пам`яті, інтелекту, допомогає  у професійному самовизначенні учнів, вивчає інтереси та здібності учнів.

Працює над профілактикою девіантної поведінки та проводить  такі  анкети як:

  • Анкета на виявлення девіантної поведінки у класі;
  • Анкета «Молодь і протиправна поведінка;
  • Анкета «Куріння як соціальна проблема суспільства;
  • Анкета «Вживання алкоголю як соціальна проблема суспільства»

Також психологом проводиться робота з педколективом на дослідження психологічного клімату та статусу в колективі, профілактика емоційного вигорання керівників гуртків. Проводяться індивідуальні та групові консультації учнів та керівників гуртків, корекційно-відновлювальна та розвивальна робота з учнями та психопрофілактична робота.

         Психолог Іршавської районної станції юних техніків постійно підвищує свій професійний рівень, веде відповідну документацію та статистичну звітність за результатами досліджень.

 

      Психолог Івшавської райСЮТ                                                                                                   Меренич Наталія Сергіївна

Переглядів: 690 | Додав: Phobos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024