П`ятниця, 19.04.2024, 20:59
Вітаю Вас Гость | RSS

Науково-технічній відділ Іршавського райЦПР

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 11 » «Обереги для учасників АТО»
19:23
«Обереги для учасників АТО»

  

    Керівник гуртка «Виготовлення іграшок - сувенірів » - Ажипа  Наталія Йосипівна разом із вихованцями 14 листопада провела патріотичний масовий захід під назвою «Обереги для учасників АТО».

  Гурток працює при  Іршавській гімназії вже не перший рік. Творчість прищеплює дитині любов до прекрасного, вчить бути стриманою, цілеспрямованою. Саме вона сприяє розвитку у дитини уяви, уваги, мислення. Ось чому бажано з ранніх літ виконувати  з дитиною творчі роботи.

Особливу увагу розвитку дитячої творчості приділяє Наталія Йосипівна . Вона має ключик до кожного дитячого сердечка, розпізнає і розвиває кожне юне дарування. А так,як події , які відбуваються в Україні показали необхідність виховувати в дітях патріотизм, то Наталія Йосипівна вирішила поєднати ці дві вагомі складові. Саме з цією метою вона провела  акцію з виготовлення оберегів для наших солдатів ,які гідно захищають рідну землю.

   Обереги – це магічні предмети, які охороняють, оберігають нас від злих сил. Суть оберегів в точності відповідає своїй назві: їх покликання – оберігати людей, особливо в роки лихоліття, в періоди військових конфліктів, терористичних актів та інших негараздів. Іншими словами, захищати свого господаря від будь-якого спрямованого негативного впливу, охороняти від нав’язування чужої волі, привороту і від важкої депресії.

    Такі браслети –обереги виготовляли вихованці гуртка: Каліщук Ганна,Каліщук Елізавета,Бажів Богдан,Пантьо Софія,Пукман Евгенія .   До акції долучилися учні молодших і старших класів та вчителі Іршавської гімназії.  

     Кожна дитяча робота пронизана щиросердечними побажаннями українським солдатам якнайшвидше повернутися додому з перемогою, любов’ю до України та бажанням жити у мирі. Моральна підтримка українським воїнам зараз  потрібна не менше, ніж речі першої необхідності, медикаменти. Уже найближчим часом обереги разом з дитячими малюнками та іншими сувенірами будуть передані з допомогою волонтерів ,нашим рідним захисникам.

     Патріотичний захід розпочався та завершився Державним Гімном України,який всі учасники співали з емоційним піднесенням.

Переглядів: 656 | Додав: Phobos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024